Najava: Dani kulture u Trebinju | Herceg Televizija Trebinje

Magazin - Kultura

Najava: Dani kulture u Trebinju

Izvor: Herceg TV | Foto: Herceg TV | Datum:25.09.2015.

U organizaciji pokreta Pozitivna Srpska u Trebinju se sjutra održavaju „Dani kulture“ u okviru kojih će biti održan niz kulturnih sadržaja.
dani-kulture-trebinjeCentralna manifestacija je izložba slika velikog španskog slikara Salvadora Dalija koja će biti otvorena u galeriji hotela Platani u 11.00 sati i ona će pred trebinjskom publikom biti narednih mjesec dana.
U 13 časova u amfiteatru Fakulteta za proizvodnju i menadžment studentima i građanima obratiće se poznati srpski glumac Branislav Lečić a u 21.00 čas svi poštovaoci muzike legendarnih Bitlsa imaće priliku da uživaju u nastupu njihovog tribjut benda The Beast Beat. Pokret Pozitivna Srpska u 12.00 časova će održati konferenciju za medije na kojoj će gradski odbor Pozitivne Srpske predstaviti plan rada. Predsjednik odbora Milan Tomanović kaže da će aktivnosti pokreta biti raznolike, obrazovne, kulturne, zdravstvene.
Pokret Pozitivna Srpska je osnovan 2014. sa ciljem da okupi sve koji žele dobro svojoj državi.
Podsjećanja radi pokret Pozitivna Srpska je ove godine u maju u Trebinju organizovao koncert Rok simfonije i promociju knjige Neleta Karajlića “Fajront u Sarajevu”.


Kategorija: Kultura

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: