Bileća: Publici se predstavili Anica Dobra i Irfan Mensur | Herceg Televizija Trebinje

Magazin - Kultura

Bileća: Publici se predstavili Anica Dobra i Irfan Mensur

Izvor: SRNA | Datum:29.07.2019.

U bilećkom Domu kulture sinoć je priređena projekcija filma "Teslin narod", a gosti večeri bili su glumci Anica Dobra i Irfan Mensur, ovogodišnji dobitnici nagrade za izuzetan doprinos evro-mediteranskom filmu "Zlatni platan".


Proslavljena glumica, koja je večeras prvi put bila u Bileći, rekla je da je tokom boravka u ovom mjestu stekla veoma pozitivne utiske.

Ona se osvrnula na sinoćnju dodjelu nagrade u Trebinju i istakla da ona za nju predstavlja veliko priznanje, čast i radost.

- Nagradu sam primila sa velikim zadovoljstvom, vjerujući da mi je dodeljuju oni koji misle da u meni još ima kapaciteta za neke nove poslove - rekla je Dobra novinarima.

Mensur je rekao da mu je Bileća poznata po Školi rezervnih oficira i da ranije nije imao priliku da se zadržava u ovim krajevima, ali da su utisci iz ovog mjesta i Trebinja vrlo pozitivni.

On je rekao da dodijeljeni "Zlatni platan" shvata kao nagradu za životno djelo i pedesetogodišnje trajanje, za šta je izrazio zahvalnost.

U Filmu "Teslin narod", koji je sinoć prikazan u Bileći, pojavljuje se više od 70 istaknutih Srba koji su svojim radom i dostignućima obilježili SAD.Kategorija: Kultura

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!
loading...

Najčitanije u ovoj kategoriji: