Poziv srednjoškolcima za filmski festival | Herceg Televizija Trebinje

Magazin - Kultura

Poziv srednjoškolcima za filmski festival

Izvor: Radio Trebinje | Datum:04.10.2019.

Beogradski časopis „Ogledalo“, na čijim su konkursima za priču, pjesmu, esej, minulih godina uspješno nastupali i trebinjski đaci, raspisao je konkurs za kratki srednjoškolski film (video – klip) u trajanju do 10 minuta.

Osim iz Srbije, na konkursu mogu učestvovati i đaci srednjoškolci iz Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Hrvatske, Sjeverne Makedonije i Slovenije, a rok za slanje radova je 31. oktobar ove godine.

Odluku o najboljim radovima i nagradama donijeće stručni žiri Drugog srednjoškolskog filmskog festivala Srbije i regiona, dok će časopis „Ogledalo“ organizovati u Beogradu projekciju najuspješnijih ostvarenja 15. novembra. 

Zainteresovani mladi filmoljupci više detalja o predstojećem festivalu i tehnikama snimanja saznaće ako budu pisali na mejl organizatora: [email protected]

Inače, „Ogledalo“, časopis učenika i profesora srednjih škola, lani je organizovalo prvi filmski festival i odziv je bio sasvim zadovoljavajući.Kategorija: Kultura

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!
loading...

Najčitanije u ovoj kategoriji: