Počinju Dani malih stvari | Herceg Televizija Trebinje

Magazin - Kultura

Počinju Dani malih stvari

Izvor: Radio Trebinje | Foto: Radio Trebinje | Datum:05.11.2019.

U organizaciji Kulturne scene Male stvari od sutra do 9. novembra u pozorišnoj sali Kulturnog centra Trebinje biće održan 14.  InterdiFest “Dani malih stvari”, na kome ćemo gledati profesionalne predstave malih formi iz Beograda, Bugojna, Zenice, Šabca, Banje Luke i Trebinja.

Festival će u srijedu 6. novembra otvoriti predstava “Toksini”, nastala u koprodukciji Narodnog pozorišta Republike Srpske, Teatra FEDRA iz Bugojna i Gradskog pozorišta Trebinje.

U četvrtak, 7. novembra trebinjskoj publici predstaviće se studenti Fakulteta dramskih umetnosti iz Beograda pozorišnim komadom Ay Carmela.

Pretposljednjeg dana festivala, u petak, 8. novembra na programu je predstava Taksimetar, Teatra Zenica.

Festival, u subotu, 9. novembra zatvara pozorišna predstava Iskušenje, Scene Maska Šabac.

Sve predstave počinju u 20 časova.

Komplet ulaznica za sve četiri predstave, po cijeni od 15 KM možete kupiti na biletarnici Kulturnog centra Trebinje od srijede, 4. novembra do četvrtka 6. novembra, a cijena pojedinačne ulaznice na dan igranja predstave je 5 KM.

Festival je podržao Grad Trebinje, kao i prijatelji Malih stvari: JU Dom mladih, JU Kulturni centar, Hotel Leotar, Hotel Belvi, Podrum Vukoje, Radio Trebinje, Herceg TV i HP medija.



Kategorija: Kultura

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: