Berkovići: Promovisana knjiga 'Sebi u povjerenju' | Herceg Televizija Trebinje

Magazin - Kultura

Berkovići: Promovisana knjiga 'Sebi u povjerenju'

Izvor: Opština Berkovići | Datum:06.11.2019.

U prepunoj sali ljetne čitaonice JU „Narodne biblioteke Berkovići“, u nedelju 03.11.2019. održana je promocija zbirke pripovijedaka „Sebi u povjerenju“, autora Radenka Kojovića.

Promociji knjige prisustvovali su članovi Udruženja logoraša regije Trebinje, predstavnici biblioteka iz susjednih opština, članovi ZK „Osvit“ iz Bileće i brojni drugi gosti.

Zbirka pripovijedaka sastoji se od jedanaest priča, koje govore o životnoj tragičnosti, a svjedočanstvo su udara križa i polumjeseca na krst u ratnoj pozadini.

O knjizi su govorili recezenti: prof. Đorđe Dabarčić i prof. Rato Ćuk.

Odlomke iz pripovijedaka govorile su Marija Kundačina i Miljana Andrić, takođe prisutni su mogli čuti i etno pjesme u izvođenju Marije Kojović.

Stihove napisane, posebno za ovu priliku, recitovala je pjesnikinja Nikolina Anželika Kučinar.

U toku promocije prisutnima se obratio i sam autor. U svom izlaganju zahvalio se svim prisutnim, kao i načelniku opštine Berkovići, Nenadu Abramoviću, koji je i omogućio da pomenuta zbirka ugleda svjetlo dana.




Kategorija: Kultura

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: