Vrapčići održali koncert u Trebinju | Herceg Televizija Trebinje

Magazin - Kultura

Vrapčići održali koncert u Trebinju

Izvor: RTRS | Foto: RTRS | Datum:09.11.2019.

Dječiji hor Vrapčići iz Banjaluke održao koncert u Trebinju, za mališane ovoga grada.


Rukovodilac dječijeg hora "Vrapčići" Branislav Đaković rekao je da njihov hor čine djeca dobi od tri do 12 godina, istakavši da su do sada objavili 16 izdanja sa više od 100 pjesama.

Potpredsjednik Skupštine grada Trebinja Mijat Šarović istakao je da ovakvi događaji doprinose da život djece bude raznovrsniji, kvalitetniji i ljepši.

On je naveo da su gosti današnjeg koncerta i članovi Udruženja djece i omladine sa posebnim potrebama iz Trebinja "Sunce nam je zajedničko" koji će se predstaviti svojim repertoarom.

Šarović je rekao da su danas članovi ovog Udruženja zajedno sa "Vrapčićima" snimali spot, u sklopu humanitarne akcije "S ljubavlju hrabrim srcima" koja je ove godine usmjerena na izgradnju centara za djecu i omladinu sa posebnim potrebama u Republici Srpskoj, koji će biti izgrađen i u Trebinju.

Koncert hora "Vrapčići" organizovan je pod pokroviteljstvom predsjednika Republike Srpske, u okviru aktivnosti "Promocije dječijeg stvaralaštva" i grada Trebinja.




Kategorija: Kultura

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: