Najava: Premijera pozorišnog komada 'Obična priča' | Herceg Televizija Trebinje

Magazin - Kultura

Najava: Premijera pozorišnog komada 'Obična priča'

Izvor: Kulturni centar Trebinje | Foto: Kulturni centar Trebinje | Datum:27.11.2019.

U pozorišnoj sali Kulturnog centra Trebinje u petak, 29. novembra  u 20 časova premijerno će biti izvedena pozorišna predstava “Obična priča”, nastala po ideji i scenariju Milice Salate i Mitra Milićevića, a u režiji Milane Ninković i Milice Salate.


“Običana priča” progovara o predrasudama, podjelama, mržnji  i odrastanju na našim prostorima ali i o ljubavi i pruženoj ruci onda kada je najteže.
Igraju: Ana Miladinović, Anja Zirojević, Vojislav Elez, Tatjana Pikić, Boris Glušac, Marija Rosić, Ivana Ćeranić, Martina Kankaraš, Anđela Brnjoš, David Popadić, Milica Salata i Milana Ninković.
Pozorišna predstava “Obična priča” nastala je u produkiciji Kulturne scene Male stvari u saradnji sa Kulturnim centrom Trebinje.
Karte za predestavu “Obična priča” po cijeni od 2 KM možete nabaviti na biletarnici Kulturnog centra Trebinje na dan igranja od 16 časova.



Kategorija: Kultura

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: