Stvaramo kroz druženje: Treća radionica umjetnika Hercegovine | Herceg Televizija Trebinje

Magazin - Kultura

Stvaramo kroz druženje: Treća radionica umjetnika Hercegovine

Izvor: Radio Nevesinje | Foto: Radio Trebinje | Datum:15.11.2015.
Udruženje likovnih umjetnika istočne Hercegovine „Milorad Ćorović“ organizovalo je danas u Umjetničkoj galeriji „Bokić“ likovnu radionicu za svoje članove.

uluih6Prema riječima predsjednice udruženja Nine Lojović-Milinić, treća radionica članova ULUIH-a finansijski je podržana iz granta za kulturu Grada Trebinja, a okupila je petnaestak umjetnika iz Trebinja, Bileće i Gacka, kojima će, nada se, druženje i inspirativni ambijent galerije „Bokić“ biti kvalitetan kreativni podsticaj – da nađu željeni izraz u svojim tehnikama i tematikama.

uluih3„Cilj i udruženja i naših radionica je druženje i razmjena iskustava kroz zajednički rad, čime, ujedno, povećavamo fundus umjetničkih radova udruženja za potrebe izložbi. U planu je da organizujemo i izložbu radova koji su danas nastali, a biće najvjerovatnije za sedam dana u Klubu, gdje je već jedna naša postavka“, ističe ona.

Kategorija: Kultura

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!
loading...

Najčitanije u ovoj kategoriji: