Utvrđen termin sedmog OK festa na Tjentištu | Herceg Televizija Trebinje

Magazin - Kultura

Utvrđen termin sedmog OK festa na Tjentištu

Izvor: Radio Foča | Foto: Radio Foča | Datum:29.01.2020.

Sedmo izdanje muzičkog festivala Nektar OK fest biće održano na Tjentištu od 17. do 19. jula ove godine, saopštili su organizatori.

Termin je utvrđen već na startu godine, pa svi koji žele da prisustvuju ovoj muzičkoj avanturi u netaknutoj prirodi nadomak Foče na vrijeme mogu da isplaniraju dolazak.

Organizatori navode da su u prethodnim godinama izgradili povjerenje i podršku festivalske publike, te da se nadaju da sa novim sadržajima, programom i posebnošću ovog prostora, koji mnoge ostavlja bez daha, zaslužuju povjerenje novih posjetilaca iz regiona, Evrope i svijeta.

“Ukoliko još niste imali priliku da zajedno sa nama uživate u magiji Nacionalnog parka “Sutjeska”, svim prirodnim ljepotama i kulturno istorijskim vrijednostima koje ovaj prostor nudi, ne oklijevajte za narednu godinu. Nektar OK Fest vam i ovaj put obećava puno dobre zabave, ljubavi i pozitivne energije”, stoji u pozivu organizatora.


Kategorija: Kultura

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: