Najava: Pozorišna predstava 'Obična priča' | Herceg Televizija Trebinje

Magazin - Kultura

Najava: Pozorišna predstava 'Obična priča'

Izvor: Kulturni centar Trebinje | Foto: Kulturni centar Trebinje | Datum:25.02.2020.

U pozorištu Kulturnog centra Trebinje, u petak, 28. februara u 20 časova biće izvedena pozorišna predstava „Obična priča“, nastala po ideji i scenariju Milice Salate i Mitra Milićevića, a u režiji Milane Ninković i Milice Salate.

Virus – imena predrasuda tema je ovog pozorišnog komada.“Obična priča“ progovara o predrasudama, podjelama, mržnji i odrastanju na ovim našim prostorima ali i o ljubavi i pruženoj ruci onda kada je najteže. Igraju: Ana Miladinović, Anja Zirojević, Vojislav Elez, Tatjana Pikić, Boris Glušac, Marija Rosić, Ivana Ćeranić, Martina Kankaraš, Anđela Brnjoš, David Popadić, Milica Salata i Milana Ninković.

Predstava „Obična priča“ pobjednik je 2. Festivala dramskog stvaralaštva u Vlasenici, održanog u sklopu projekta AGON.

Pozorišna predstava „Obična priča“ nastala je u produkciji Kulturne scene Male stvari u saradnji sa Kulturnim centrom Trebinje.

Karte za predstavu „Obična priča“ po cijeni od 2KM možete kupiti na biletarnici Kulturnog centra Trebinje na dan igranja od 16 časova.


Kategorija: Kultura

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!
loading...

Najčitanije u ovoj kategoriji: