Objavljen konkurs za kratku priču na temu 'Porodica-osnov opstanka crkve i društva' | Herceg Televizija Trebinje

Magazin - Kultura

Objavljen konkurs za kratku priču na temu 'Porodica-osnov opstanka crkve i društva'

Izvor: Radio Foča | Foto: Radio Foča | Datum:17.03.2020.

Redakcija časopisa za duhovnu i kulturnu prosvjetu, Srpskog sokolskog društva „Soko“ iz Dobruna raspisala je konkurs za kratku priču na temu „Porodica-osnov opstanka crkve i društva“.

Najbolji autor kratke priče biće nagrađen sa 200 maraka, drugoplasirani će dobiti 100 maraka, dok je nagrada od 50 maraka predviđena za treće mjesto.

Na konkurs se primaju neobjavljene kratke priče, čiji su  autori iz svih srpskih krajeva. Kratke priče se dostavljaju u tri primjerka potpisana šifrom, s tim da posebna koverta sadrži rješenje šifre i podatke o autoru. Jedan autor može poslati najviše dvije kratke priče, maksimalne dužine do 150 redova, navedeno je u konkursu.

Radovi se šalju poštom na adresu Srpskog sokolskog društva „Soko“, 73247 Dobrunska Rijeka, manastir Svetog Nikolaja,  sa naznakom za konkurs za kratku priču časopisa „Soko.

Rok za dostavljanje radova je do 25. aprila.


Kategorija: Kultura

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: