Nova usluga u Narodnoj biblioteci Trebinje | Herceg Televizija Trebinje

Magazin - Kultura

Nova usluga u Narodnoj biblioteci Trebinje

Izvor: Narodna biblioteka Trebinje | Datum:09.07.2020.

Trebinjska Narodna biblioteka će ubuduće svim sugrađanima koji nisu u mogućnosti da dođu u ovu ustanovu, a ispunjavaju određene uslove,  dostavljati željeni naslov na kućnu adresu.

Zaposleni u Narodnoj biblioteci će željene knjige besplatno dostavljati ovoj kategoriji članova biblioteke, a učlanjenje, ukoliko to već nisu uradili, moći će da izvrše prilikom uzimanja prve knjige.

Knjige će na ovaj način moći da dobiju oni korisnici koji žive sami, a zbog godina života ili zdravstvenih razloga ne mogu da dođu do Narodne biblioteke.

„Potrebno je samo da se, oni koji ispunjavaju ove uslove, jave u Narodnu biblioteku na broj telefona 059/271-920 i kažu koji naslov/e žele“, navode u ovoj ustanovi.

Iz biblioteke podsjećaju da je moguće iznajmiti do pet knjiga, te da je rok za vraćanje 21 radni dan.

Trebinjska biblioteka je od početka godine bogatija za više stotina novih, aktuelnih naslova, a broj korisnika se svakim danom povećava.


Kategorija: Kultura

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: