Najava: Pozorišna predstava “Obična priča” | Herceg Televizija Trebinje

Magazin - Kultura

Najava: Pozorišna predstava “Obična priča”

Izvor: Herceg TV | Datum:16.09.2020.

U pozorištu Kulturnog centra Trebinje večeras u 20 časova biće izvedena pozorišna predstava “Obična priča”, nastala po ideji i scenariju Milice Salate i Mitra Milićevića, a u režiji Milane Ninković i Milice Salate.

Virus – imena predrasuda tema je ovog pozorišnog komada. ”Obična priča” progovara o predrasudama,podjelama, mržnji i odrastanju na ovim našim prostorima ali i o ljubavi i pruženoj ruci onda kada je najteže. Igraju: Ana Miladinović, Anja Zirojević, Vojislav Elez, Tatjana Pikić, Boris Glušac, Marija Rosić, Ivana Ćeranić, Martina Kankaraš, Anđela Brnjoš, David Popadić, Milica Salata i Milana Ninković.

Predstava “Obična priča” pobjednik je 2. Festivala dramskog stvaralaštva u Vlasenici, održanog u sklopu projekta AGON.

Pozorišna predstava “Obična priča” nastala je u produkciji Kulturne scene Male stvari u saradnji sa Kulturnim centrom Trebinje.

Broj mjesta je ograničen a ulaznice po cijeni od 3 KM možete kupiti na biletarnici Kulturnog centra na dan igranja od 17 časova.

Molimo Vas da se pridržavate preporučenih mjera zaštite!


Kategorija: Kultura

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: