Četiri predstave na „Danima malih stvari“ | Herceg Televizija Trebinje

Magazin - Kultura

Četiri predstave na „Danima malih stvari“

Izvor: RADIO TREBINJE | Datum:05.10.2020.

Ovogodišnji, 15. po redu, INTERDIFest „Dani malih stvari“ biće održan od 7. do 10. oktobra, a ljubitelji pozorišta iz našeg grada na sceni Kulturnog centra imaće priliku da pogledaju četiri predstave.

Festival će u srijedu, 7. oktobra, otvoriti Narodno pozorište Republike Srpske predstavom „Izgubljeni u Bruklinu“, po tekstu Džoa Molera i režiji Vladimira Đorđevića, u kojoj uloge tumače Željko Erkić i Vladimir Đorđević.

U četvrtak, 8. oktobra, na programu je autorski projekat Radoslava Milenkovića „Naši dani“, po tekstovima Radoja Domanovića, a u produkciji Proces teatra iz Beograda.

Petak, 9. oktobra, rezervisan je za ostvarenje „Igre bogova“ Pozorišta Šabac i Scene Maska, po tekstu Ivana Tomaševića i režiji Davida Alića, u kojem igraju Ivan i Aneta Tomašević i Dušan Simić.

Festival će zatvoriti kabaretska predstava „Edit Pjaf“, autorski projekat Đurđe Vukašinović u produkciji Pozorišta Mačak iz Banjaluke.

Sve predstave igraju se sa početkom u 20 časova, a cijena ulaznice je 5 KM.

Organizator festivala je Kulturna scena „Male stvari“ iz Trebinja, a pokrovitelji Grad Trebinje, Elektroprivreda RS i prijatelji festivala.

Za publiku će tokom izvođenja predstava biti obezbijeđeni svi uslovi preporučeni od Instituta za javno zdravstvo Republike Srpske u vezi sa zaštitom od virusa korona.

Pozorište je sigurno mjesto ZA DUŠU! – poručuju iz Kulturne scene „Male stvari“.


Kategorija: Kultura

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: