Narodna biblioteka Trebinje ustanova sa najviše sadržaja | Herceg Televizija Trebinje

Magazin - Kultura

Narodna biblioteka Trebinje ustanova sa najviše sadržaja

Izvor: Hercegovina Pres | Foto: Hercegovina Pres | Datum:09.10.2020.

Narodna biblioteka Trebinje ističe se po predanosti i stručnosti njenih zaposlenih, a prvenstveno odgovornog i kreativnog menadžmenta. Jedna je od najaktivnijih ustanova iz koje stižu samo dobri i kvalitetni sadržaji.

Redovno obnavljaju knjižni fond, osluškujući potrebe svoji čitalaca, a za najaktivnije su uveli i druženja uz diskusiju o omiljenim naslovima.

Predani i odgovorni prema studentima i đacima u Biblioteci su organizovali kvalitetne kurseve engleskog jezika, informatike za djecu i odrasle.

Narodna biblioteka osmislila je i edukativne radionice za djecu, isporuku knjiga na kućnu adresu za stara i bolesna lica, te isporuku knjiga u Dom penzionera. Zato i ne čudi što broj upisanih članova biblioteke svakim danom raste.

Direktorica Milosava Supić Vuković uspjela je da dobrim rukovođenjem ovom ustanovom trebinjskoj biblioteci obezbijedi brojne donacije i na taj način obnovi enterijer, zamijeni dotrajale instalacije, otvore, tehniku potrebnu za rad...

Rad i zalaganja Supić Vuković prepoznale su brojne nevladine organizacije, ali i ambasade koje su učestvovale u realizaciji njenih ideja, a trenutno sprovodi jednu od najvažnijih za ustanovu i Trebinje - fokusirana je da legat našeg najpoznatijeg pjesnika Jovana Dučića ostane trajno blago Trebinja koje će služiti mnogim generacijama iza nas.


Kategorija: Kultura

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!
loading...

Najčitanije u ovoj kategoriji: