Izložba radova TRI umjetnika Miljana Vukovića, Anke Gardašević i Marka Musovića u subotu u Gradskoj galeriji Bihać. | Herceg Televizija Trebinje

Magazin - Kultura

Izložba radova TRI umjetnika Miljana Vukovića, Anke Gardašević i Marka Musovića u subotu u Gradskoj galeriji Bihać.

Datum:20.10.2020.

Otvaranje izložbe radova TRI umjetnika Miljana Vukovića, Anke Gardašević i Marka Musovića biće upriličeno u subotu, 24 oktobra u 19 časova u Gradskoj galeriji Bihać.

Anka Gardašević (Nikšić, 1973) magistrirala je na Fakultetu lijepih umjetnosti u Cetinju, Univerzitet Crne Gore i trenutno radi kao docent na studijskom programu Slikarstvo na Akademiji likovnih umjetnosti u Trebinju.

Miljan Vuković (Mostar, 1977) magistrirao je na Akademiji likovnih umjetnosti u Trebinju. Urednik je umjetničkog programa u Kulturnom centru Trebinje.

Marko Musović (Nikšić, 1958) diplomirao je na Akademiji likovnih umjetnosti u Zagrebu. Bavi se slikarstvom, kolažom, objektom i fotografijom, te radi kao redovan profesor na slikarskoj grupi predmeta na Akademiji likovnih umjetnosti u Trebinju.


Kategorija: Kultura

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!
loading...

Najčitanije u ovoj kategoriji: