Nektar OK fest karavan na putu kulture | Herceg Televizija Trebinje

Magazin - Kultura

Nektar OK fest karavan na putu kulture

Izvor: Kulturni centar Trebinje | Foto: Kulturni centar Trebinje | Datum:26.10.2020.

U namjeri da “probudi” i “osvježi” kulturne sadržaje u našoj zemlji, koji su tokom većeg dijela 2020. godine obustavljeni OK tim je pokrenuo projekat “Nektar OK Fest karavan” koji će obići sedam gradova u Bosni i Hercegovini.

Nektar OK Fest karavan u Trebinju će boraviti u subotu 31. oktobra i nedjelju 1. novembra, a u saradnji sa Kulturnim centrom Trebinje vam donosi izuzetno kvalitetan i zanimljiv kulturni program.

Promocijom knjige “Bunt dece socijalizma”, autora Dušana Vesića, koja će se održati u subotu 31. oktobra u 12 časova u Andergraund rok baru, Nektar OK Fest karavan započinje svoj put u Trebinju.

Istog dana, u galeriji Kulturnog centra Trebinje u 19 časova biće otvorena izložba “OK Fest retrospektiva”, autora Marka Ristića i Vedrana Ševčuka.

Subotnji program završava se koncertom Nenada Marića, poznatijeg kao “Kralj Čačka” koji počinje u 20 časova u pozorišnoj sali Kulturnog centra Trebinje.

Centralni događaj nedjelje je projekcija filma “Nebeska tema – priča o Vladi Divljanu”, režisera Mladena Matičevića, koja će se održati u 20 časova u bioskopskoj sali Kulturnog centra Trebinje, a prethodi joj projekcija filma “Tusta”, autora Andreja Korovaljeva u 18 časova.

Ulaz za kompletan program je besplatan, a broj mjesta je organizovan u skladu sa epidemiološkim preporukama.

Ulaznice za sve sadržaje možete nabaviti na biletarnici Kulturnog centra Trebinje od ponedjeljka 26. oktobra 2020. godine.

Dobro došli u Kulturni centar Trebinje!


Kategorija: Kultura

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: