Narodna biblioteka Trebinje: Otvorili smo čitaonicu za korisnike | Herceg Televizija Trebinje

Magazin - Kultura

Narodna biblioteka Trebinje: Otvorili smo čitaonicu za korisnike

Datum:02.02.2021.

U želji da u potpunosti izađe u susret potrebama čitalaca, i u skladu sa epidemiološkim mjerama koje su uvedene zbog zaštite od korona virusa, Narodna biblioteka Trebinje od 1. februara ove godine ukida ranije uvedene privremene mjere u vezi sa boravkom u čitaonicama.

U čitaonici, internet čitaonici i Američkom kutku Narodne biblioteke moći će da boravi ograničen broj korisnika po odjeljenju. Obavezno nošenje maske.

Pored toga, svi korisnici Narodne biblioteke Trebinje moći da vraćaju i pozajmljuju knjige na uobičajen način, kao i prije početka pandemije. Ponovo je dozvoljen slobodan pristup fondu.

Narodna biblioteka Trebinje radi korisnicima kao i inače – radnim danima od 7.30 do 19.30 časova, subotom od 8 do 13 časova.

Iskoristićemo priliku da još jednom apelujemo na članove da što prije vrate knjige, jer zadržavanjem onemogućavaju  ostale članove biblioteke da koriste iste, a nama znatno otežavaju rad.

Korisnici imaju mogućnost da dolaskom u biblioteku ili pozivom na broj 059/271-920 produže rok vraćanja knjige.


Kategorija: Kultura

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: