Najava: „Ministarka“ ponovo pred trebinjskom publikom | Herceg Televizija Trebinje

Magazin - Kultura

Najava: „Ministarka“ ponovo pred trebinjskom publikom

Izvor: Trebinje danas | Foto: Trebinje danas | Datum:07.05.2016.

Nakon nedavno održane premijere, a onda izuzetno uspješnih gostovanja na festivalima u Trevniku i Konjicu, pred trebinjskom publikom je ponovo „Ministarka“. Režiju potpisuje Željko Milošević, pomoćnik Vladan Popović sa talentovanom pleadom mladih trebinjskih glumaca: Milica Milošević, Igor Rončević, Katarina Ćorović, Filip Anđelić, Sara Kolak, Sara Popadić, Mitar Milićević, Stefana Petković, David Popadić, Maja Tarailo, Anastasja Andrić i Marko Šekarić.

 Predstava „Ministarka“ Gradskog pozorišta Trebinje„ najbolje je ostvarenje u konkurenciji amaterskih pozorišta na 13. Festivalu srednjoškolskog dramskog stvaralaštva u Konjicu. Pored glavne nagrade – za najbolju predstavu u cjelini, trebinjska predstava dobila je još devet festivalskih priznanja u ovoj konkurenciji: Željko Milošević je nagrađan za najbolju režiju, Milica Milošević, Igor Rončević i Mitar Miličević nagrađeni su za glumačko ostvarenje, ansamblu je pripala nagrada i za scenski pokret, kostimografiju, scenografiju, izbor muzike, a specijalnu nagradu za glumačko ostvarenje dobio je David Popadić. U sedam dana festivala u Konjicu izvedeno je 19 predstava pozorišnih grupa iz 14 bh. gradova, a svoje kreacije predstavilo je oko 400 mladih glumaca. Na festivalu u Travniku, gdje je trebinjski ansambl prethodno nastupio, mlade glumice Milica Milošević i Stefana Petković osvojile su nagrade za glumačke kreacije. Dođite i uvjerite se da je „Ministarka“ zaslužila sve pobrojane nagrade. Ponedeljak, 9. maj 2016. godine u 21.00 čas u pozorišnoj sali Kulturnog centra, „Ministarka“!!! -


Kategorija: Kultura

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: