Elektroprivreda uz mlade i talntovane plesače | Herceg Televizija Trebinje

Magazin - Kultura

Elektroprivreda uz mlade i talntovane plesače

Izvor: ERS | Datum:24.08.2021.

MH „Elektroprivreda Republike Srpske“, Matično preduzeće a.d. Trebinje i ove godine je pružilo podršku „Trebinjskom plesnom festivalu“ koji organizuje Sportsko – plesni kulb „Maris“ iz ovog grada.

Generalni direktor MH ERS, Luka Petrović i direktor Sportsko – plesnog kluba “Maris” Mira Sredanović potpisali su ugovor o sponzorstvu i podršci ERS -a festivalu koji tokom ljeta u Trebinju okupi veliki broj mladih i talentovanih iz Hercegovine, ali i regiona.

Elektroprivreda u kontinuitetu pruža podršku mladim i vrijednim ljudima koji razvijaju kreativnost, sport i umjetnost, a koje predvodi Slaviša Sredanović.

Plesni festival Trebinje okupio je 200 učesnika, a u subotu 28. avgusta u gradskom parku u Trebinju održaće se centralna manifestacija – Završno veče festivala na kojoj će biti predstavljeni najbolji plesači iz regije.

Slaviša Sredanović jedan od istaknutih promotera Trebinja zahvalio je Elektroprivredi bez čije višegodišnje pomoći i podrške ovaj sportsko – plesni klub ne bi mogao da opstane.


Kategorija: Kultura

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: