Умјетничка инсталација ''Think Freedom'' у Требињу | Херцег Телевизија Требиње

Магазин - Култура

Умјетничка инсталација ''Think Freedom'' у Требињу

Извор: KC Trebinje | Датум:29.09.2021.

Министарство вањских послова Босне и Херцеговине покреће прву координирану кампању јавне дипломатије под називом „12 дана мира“ с циљем позиционирања Босне и Херцеговине као земље мира, слободе и суживота, гдје ће умјетници, дјеца и млади људи из Босне и Херцеговине својим учешћем помоћи кампањи и допринијети промоцији наше земље. 

Кампања „12 дана мира“ почиње 21. септембра 2021. године, када се обиљежава Међународни дан мира и траје до 2. октобра 2021. године који се обиљежава као Међународни дан ненасиља.

У склопу кампање биће изведена три умјетничка перформанса под називом „Мисли слобода: Између данас и сутра“, признате босанскохерцеговачке умјетнице с адресом у Њујорку Едине Селесковић. Перформанси ће бити изведени у Бијељини, Великој Кладуши и Требињу. Наведена три града изабрана су због њиховог географског положаја на три тачке босанскохерцеговачког троугла.


Перформанс „Мисли слобода: Између данас и сутра“ у Требињу биће одржан сутра, 29. септембра у 17 часова на платоу испред Културног центра Требиње. 


Позивамо представнике медија да присуствују овом перформансу у којем ће умјетница заједно с младима стварати своје умјетничке инсталације уз разговор, дружење, те размјену искустава и знања.

 

Перформанс „Мисли слобода: Између данас и сутра“ организује се у сарадњи са Културним центром Требиње и Градом Требиње. 

 


Категорија: Култура

Шта Ви мислите о овоме?

НАПОМЕНА: Садржај објављених коментара не представља ставове Херцег РТВ већ само аутора коментара! Молимо читаоце да се суздрже од вријеђања, псовања и вулгарног изражавања!

Најчитаније у овој категорији: