Додјелом награда завршени 16. Дани малих ствари | Херцег Телевизија Требиње

Магазин - Култура

Додјелом награда завршени 16. Дани малих ствари

Извор: Radio Trebinje | Датум:04.10.2021.

Награду за најбољу представу на 16. ИнтердиФест-у „Дани малих ствари 2021“, који је завршен у Требињу, освојила је представа „Генерална проба Нушића“ позоришта „Три за грош“ из Београда.

Из побједничке представе "Генерална проба Нушића"

„Kао велики квалитет представе издвојила се колективна игра ансамбла. Сви глумци су несебично посвећени партнерској игри и заједничком циљу - представи, те на тај начин преносе радост игре и на публику“, наведено је у саопштењу жирија фестивала.

Награду за најбоље глумачко остарење жири је додијелио Милану Димићу, који је „виспрено, глумачки тачно и убједљиво“ извео свој ауторски пројекат, монодраму „Има нека тајна веза“, посвећену пјеснику Душку Трифуновићу.

Равноправно, награду за најбоље глумачко оставарење добила је и Бојана Тушуп, глумица из Београда, која је „маштовитим а прецизно одабраним поступцима“ на упечатљив начин одиграла улогу Анђе у комедији „Генерална проба Нушића“, позоришта „Три за грош“.

На овогодишњем фестивалу „Дани малих ствари“ изведене су четири професионалне представе.


Категорија: Култура

Шта Ви мислите о овоме?

НАПОМЕНА: Садржај објављених коментара не представља ставове Херцег РТВ већ само аутора коментара! Молимо читаоце да се суздрже од вријеђања, псовања и вулгарног изражавања!

Најчитаније у овој категорији: