Raspisan javni konkurs za izradu zvaničnog suvenira Trebinja | Herceg Televizija Trebinje

Magazin - Kultura

Raspisan javni konkurs za izradu zvaničnog suvenira Trebinja

Izvor: Radio Trebinje | Datum:07.10.2021.

Turistička organizacija Trebinja raspisala je danas javni konkurs za izradu zvaničnog suvenira ovog grada, koji treba da bude odraz tradicije, kulturno-istorijske i materijalne baštine i da izražava autentične prirodne i turističke vrijednosti i atraktivnosti Trebinja.

Suvenir treba da bude izrađen od materijala prema ideji autora, sa opisom izrade, veličine, boje i materijala od kojeg će se proizvoditi.

Za izradu se mogu koristiti različiti materijali, a poželjno je da to budu autohtoni materijali koji su prepoznatljivi za grad Trebinje, kao što su drvo i kamen, navodi se u javnom konkursu.

Pravo učešća na konkursu, koji je objavljen na zvaničnom sajtu Turističke organizacije Trebinja i koji će trajati 45 dana, imaju sva pravna i fizička lica, najaljeno je iz te organizacije.

Ukoliko komisija za izbor suvenira grada Trebinja utvrdi da je kvalitet pristiglih radova zadovoljavajući, biće donijeta odluka o dodjeli novčane nagrade za najbolji suvenir u iznosu od 2.000 KM, a za pet radova koji uđu u uži krug, predviđene su robne i materijalne nagrade.

Više o javnom konkursu možete pročitati na zvaničnom sajtu Turističke organizacije Trebinje.


Kategorija: Kultura

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: