Izašao novi katalog turističke ponude Trebinja | Herceg Televizija Trebinje

Magazin - Kultura

Izašao novi katalog turističke ponude Trebinja

Izvor: RADIO TREBINJE | Foto: RADIO TREBINJE | Datum:15.06.2016.

Trebinjska turistička organizacija je početkom ovog mjeseca izdala novi, znatno osvježen i dopunjen turistički katalog u srpskoj i engleskoj verziji.

Katalog je štampan u tiražu od 5.000 primjeraka, a biće doštampavan prema potrebama, dok će ga zainteresovani turisti moći besplatno preuzeti u prostorijama Turističkog informativnog centra u Trebinju.Katalog 6(1)

Katalog obuhvata mnoštvo informacija koje mogu interesovati svakog turistu, koji želi posjetiti Trebinje, a tiču se osnovnih podataka o gradu – geografski položaj, klimatski uslovi, istorijski razvoj…, zatim o bogatom kulturno-istoriskom nasljeđu iz različitih istorijskih epoha, različitim segmetima turističke ponude Trebinja i njihovim nosiocima -vjerski, vinski, avanturistički, izletnički, sportski turizam…, kulturnim i sportskim manifestacijama, gastronomiji – tradicionalna, autohtona hercegovačka kuhinja, med i ljekovito bilje…, turističkim agencijama, smještajnim kapacitetima…

Katalog 1

Katalog nosi sva obilježja i specifičnosti Trebinja i Hercegovine, njime dominiraju atraktivne i privlačne fotografije prepoznatljivih motiva najposjećenijih turističkih lokacija i destinacija, modernog je dizajna i umjetnički skladno oblikovan.

Izradom novog kataloga Trebinja, pred početak ovogodišnje turističke sezone, realizovana je još jedna aktivnost koja ima za cilj bolju promociju bogate turističke ponude Trebinja.


Kategorija: Kultura

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!
loading...

Najčitanije u ovoj kategoriji: