Prosvjeta Gacko i Herceg TV na proslavi godinu dana rada SPKD Prosvjeta u Cirihu (FOTO) | Herceg Televizija Trebinje

Magazin - Kultura

Prosvjeta Gacko i Herceg TV na proslavi godinu dana rada SPKD Prosvjeta u Cirihu (FOTO)

Izvor: Herceg TV | Datum:26.06.2016.

Juče je u Hramu Uspenja Presvete Bogorodice u Cirihu prigodnom svečanošću obilježeno godinu dana rada Srpskog prosvjetnog i kulturnog društva "Prosvjeta" odbor za Švajcarsku.

Odbor u Švajcarskoj osnovan je prije nešto više od godinu dana, a organizacija na čijem se čelu nalazi dr Čedomir Papović do sada je organizovala nekoliko značajnih manifestacija i okupila veliki broj srpskog stanovništva te se izdvojila u jedan od bolje organizovanih odbora "Prosvjete" u inostranstvu.


Specijalni gosti na proslavi godišnjice bili su profesor Radomir Vučković i pjesnik Dragutin Papović u ime odbora SPKD "Prosvjeta" za Gacko koji su predstavili aktuelna izdanja Prosvjete.

Prilika je iskorištena i da se našim iseljenicima u Švajcarskoj predstavi i Herceg Televizija koju odnedavno mogu da prate putem internet platforme "Net TV Plus" a već u prvih mjesec dana pokazao se veliki interes za program Herceg TV-a među našim stanovništvom.Kategorija: Kultura

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!
loading...

Najčitanije u ovoj kategoriji: