Najava: Promocija knjige Milana Bovana ''Priče u kojima ćeš pronaći ono što nisi ni znao da si zaboravio'' | Herceg Televizija Trebinje

Magazin - Kultura

Najava: Promocija knjige Milana Bovana ''Priče u kojima ćeš pronaći ono što nisi ni znao da si zaboravio''

Izvor: Radio Gacko | Datum:07.12.2021.

 

U petak, 10. decembra u 19.00 časova, u Parohijskom domu u Gacku biće održana promocija knjige Milana Bovana “Priče u kojima ćeš pronaći ono što nisi ni znao da si zaboravio”.

Promociju knjige organizuje Javna ustanova “Kulturno – sportski centar ” Gacko i Crkvena Opština Gacko.

O knjizi će govoriti profesor svjetske književnosti Aleksije  Grgur, pjesnikinja Dragica Ivanović, a kao gost večeri guslarskom pjesmom prisutne će pozdraviti narodni guslar Nikola Bošković.

Sva sredstva od prodatih knjiga biće uplaćena za izgradnju Sabornog hrama u Mostaru.

Milan Dulin Bovan je rođen 1982. godine u Mostaru. Ratnim zbivanjima je izbjegao u Nevesinje gdje je završio srednju školu. Za sebe kaže da se radije vidi u ulozi pripovjedača, nego pisca, da voli da se bavi kamenom, drvetom i riječima kao i svaki Hercegovac. Pokušava ostati tradicionalan u savremenom svijetu. Sa porodicom živi u Podgorici.

Dobrodošli.


Kategorija: Kultura

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: