UČENICI NEVESINJSKE MUZIČKE ŠKOLE USPJEŠNI NA REPUBLIČKOM TAKMIČENJU | Herceg Televizija Trebinje

Magazin - Kultura

UČENICI NEVESINJSKE MUZIČKE ŠKOLE USPJEŠNI NA REPUBLIČKOM TAKMIČENJU

Izvor: Radio Nevesinje | Datum:25.03.2022.

Učenice Muzičke škole "Sveti Roman Melod" iz Nevesinja postigle su zapažene rezultate na Republičkom takmičenju muzičkih škola koje se održava u Banjaluci.

Učenica solo pjevanja Ivana Đerić u klasi prof. Jelene Aničić osvojila je prvu nagradu kao pobjednik kategorije, a učenica pripremnog razreda Petra Nastić iz klase prof. Marije Mastilo zaslužila je drugu nagradu u disciplini klavir.

Domaćin takmičenja je Muzička škola "Vlado Milošević". Najbolji učenici u 12 disciplina učestvovaće na završnom koncertu koji će večeras biti održan u Kulturnom centru Banski dvor.

Iz Muzičke škole "Sveti Roman Melod" poručuju da su izuzetno zadovoljni nastupom svojih učenika u Banjaluci. Naglašavaju da su i pored otežanih uslova za izvođenje nastave zbog renoviranja objekta i dotrajalih instrumenata, zadržali kontinuitet odličnih rezultata na važnim takmičenjima.


Kategorija: Kultura

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: