Otvaranje turističke sezone 21. maja uz bogat sadržaj i koncert Big benda | Herceg Televizija Trebinje

Magazin - Kultura

Otvaranje turističke sezone 21. maja uz bogat sadržaj i koncert Big benda

Izvor: Radio Trebinje | Datum:13.05.2022.

Grad Trebinje i Turistička organizacija Grada Trebinja organizuju manifestaciju "Svečano otvaranje ljetnje turističke sezone - Trebinje 2022." koja će se održati u subotu 21. maja u Trebinju.

U okviru manifestacije biće održano niz zanimljivih sadržaja i dešavanja različitog karaktera, a sam koncept zamišljen je kao mini sajam - skup turističkih organizacija i subjekata iz zemalja regiona sa kojima Trebinje intezivno sarađuje, 11 turističkih organizacija i dva nacionalna parka iz BiH, Srbije i Crne Gore sa ciljem promocije njihove turističke ponude građanima Trebinja i brojnim posjetiocima koji se navedenog vikenda očekuju u našem gradu.

Prema planu i programu manifestacije u centralnoj gradskoj ulici, Jovana Dučića u periodu od 10 do 14 časova biće priređen svečani program koji obuhvata promociju ponude gostujućih turističkih subjekata u okviru brendiranih promotivnih štandova uz video prezentacije destinacija, raznovrstan kulturno-umjetnički program, zabavni sadržaj i dječiji karneval, dok će u okviru večernjeg programa od 21:30 časova biti priređen koncert popularnog "Dejan Petrović Big Bend".

Programom manifestacije predviđeno je i predstavljanje nove ljetnje promotivne kampanje turističke organizacije Trebinje pod nazivom "Grad koji volite“.

Manifestaciju su podržali Samit energetike Trebinje „SET“ d.o.o., Z.P. Hidroelektrane na Trebišnjici, M.H. Elektroprivreda RS i Turistička organizacija Republike Srpske.


Kategorija: Kultura

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: