Na beogradskom sajmu knjiga predstavljena 42 autora iz Srpske | Herceg Televizija Trebinje

Magazin - Kultura

Na beogradskom sajmu knjiga predstavljena 42 autora iz Srpske

Izvor: Nezavisne | Foto: Nezavisne | Datum:29.10.2016.

U okviru nastupa Republike Srpske na ovogodišnjem Međunarodnom beogradskom sajmu knjiga predstavljena su 42 autora i organizovano 67 promocija knjiga iz Srpske, izjavio je direktor Predstavništva Republike Srpske u Srbiji Mlađen Cicović.

Na beogradskom sajmu knjiga predstavljena 42 autora iz Srpske

"Sve ono što smo planirali da predstavimo Republiku Srpsku, izdavače i autore iz Republike Srpske u potpunosti smo realizovali", rekao je Cicović novinarima.

On je ukazao da je predstavljeno više autora i knjiga od planiranog, jer je prvobitno bilo planirano da se predstavi 39 autora i održe 63 promocije.

Cicović je istakao da se pokazalo kao pravi potez to što je predstavljanje izdavaštva Republike Srpske na sajmu počelo promocijom knjige "Naša ispovijest", u izdanju Udruženja žena žrtava rata Republike Srpske, Republičkog centra za istraživanje rata, ratnih zločina i traženje nestalih lica i Predstavništva Republike Srpske u Srbiji.

"Sve u svemu, mislimo da je ove godine u odnosu na sve prethodne godine Republika Srpska predstavljena na najbolji način, a na policama na našem štandu su bila dosad najkvalitetnija izdanja koja smo mogli predstaviti iz Republike Srpske", rekao je Cicović.


Kategorija: Kultura

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: