10. jubilarni Festival mediteranskog i Evropskog filma(Video) | Herceg Televizija Trebinje

Magazin - Kultura

10. jubilarni Festival mediteranskog i Evropskog filma(Video)

Izvor: Herceg RTV | Datum:01.08.2022.

10. jubilarni Festival mediteranskog i Evropskog filma svečano je otvoren. Na samom početku svim prisutnim obratio se gradonačelnik Mirko Ćurić, koji je istakao da mu je zadovoljstvo što ima priliku da otvori ovu manifestaciju.

,,Ako se može govoriti o duhu nekog mjesta i karakternim crtama grada, stanovništa onda je sasvim jasno da Trebinje od davnina gaji specifičan umjetnički izraz i odiše velikom blagonaklonošću prema svakoj vrsti umjetnosti”- rekao je na samom početku prvi čovjek Trebinja.

Jedna on najvećih hrvatskih glumica, Ankica Dobrić, nije krila emocije i uzbuđenje što se baš ona nalazi na sceni filmskog festivala i što ima priliku da proglasi svečano otvaranje ovog jubileja.

Nakon ceremonije svečanog otvaranja, uslijedila je i dodjela nagrada. ,,Zlatni Platan” ove godine otišao je u ruke glumačkim velikanima Vesni Trivalić i Branimiru Banetu Popoviću.

Takođe je prikazan film "KROZ TREBINJE SA JOVANOM DUČIĆEM" nakon čega je održan KONCERT regionalne evergreen zvijezde BETI ĐORÐEVIĆ uz pratnju "Old Head Benda".


Kategorija: Kultura

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: