Večeras u Moskvi premijera Kusturičinog filma "Na mliječnom putu" | Herceg Televizija Trebinje

Magazin - Kultura

Večeras u Moskvi premijera Kusturičinog filma "Na mliječnom putu"

Izvor: Srna | Foto: Srna | Datum:21.12.2016.

U čuvenoj moskovskoj bioskopskoj dvorani "Pet zvezda", večeras će premijerno biti prikazan film Emira Kusturice "Na mliječnom putu".

Scena iz filma "Na mliječnom putu" (Foto: filmaffinity.com) -

Moskovskoj premijeri novog Kusturičinog ostvarenja, osim režisera koji u filmu igra i glavnu mušku ulogu, prisustvovaće i moskovskoj filmskoj publici pokloniće se i, kako je najavljeno, italijanska filmska diva Monika Beluči koja u filmu igra glavnu žensku ulogu, te srpska glumica Sloboda Mićalović, koja igra jednu od glavnih uloga.

Premijeri će prisustvovati i najpoznatija imena moskovskog kulturnog i političkog života, a među njima i poznati ruski pisac Zahar Prilepin, prenosi portal "Iskra".

Premijera filma zakazana je za večeras u 21.00 čas.

Novi film Emira Kusturice premijerno je prikazan početkom septembra na Filmskom festivalu u Veneciji na kome je nagrađen "Mladim zlatnim lavom", nagradom koju dodeljuje žiri mladih filmskih kritičara.


Kategorija: Kultura

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: