Ljubivoje Ršumović u ponedjeljak u trebinjskoj biblioteci | Herceg Televizija Trebinje

Magazin - Kultura

Ljubivoje Ršumović u ponedjeljak u trebinjskoj biblioteci

Izvor: Narodna biblioteka Trebinje | Datum:08.06.2023.

Narodna biblioteka Trebinje, na radost velike i male djece, u ponedjeljak, 12. juna organizuje druženje sa Ljubivojem Ršumovićem.

Osluškujući želje naše publike i ostajući predani cilju da našim korisnicima pružimo samo najbolje i najkvalitetnije događaje, ugostićemo pisca uz čije stvaralaštvo su odrasle brojne generacije. Svi zainteresovani imaće priliku da upoznaju i druže se sa ovim piscem, koji i dalje, sa istom energijom i žarom stvara i raduje se djeci.

Ljubivoje Ršumović, književnik i pjesnik, dječiji pisac, autor je dječijih emisija „Fazoni i fore“, „Dvogled“, „Hiljadu zašto“ i drugih. Napisao je preko 90 knjiga, uglavnom za djecu, a dobitnik je brojnih nagrada i priznanja.

Događaj se organizuje u okviru tradicionalne manifestacije „Trebinjsko kulturno ljeto“, a u programu učestvuje i Dječiji hor „Bubamarac“ iz našeg grada.

Druženje sa Ljubivojem Ršumovićem je zakazano za 19 časova u bašti biblioteke.


Kategorija: Kultura

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: