Predstava ''Pomračenje''Gradskog pozorišta Trebinje - premijera u četvrtak | Herceg Televizija Trebinje

Magazin - Kultura

Predstava ''Pomračenje''Gradskog pozorišta Trebinje - premijera u četvrtak

Izvor: radio Trebinje | Datum:20.06.2023.

U pozorišnoj sali Kulturnog centra, u četvrtak, 22. juna premijerno će biti izvedena nova predstava Gradskog pozorišta Trebinje „Pomračenje“, u režiji Miloša Lučića.

U ostvarenju, u kojem se preispituje prijateljstvo u izazovima svakidašnjice, igraju: Darko Kurtović, Igor Svrdlin, Igor Gudelj, Igor Popadić, Milica Lučić, Milena Anđelić, Sara Tomić i Jelena Vukosav.

„U pitanju je adaptacija poznatog italijanskog filma 'Perfetti sconosciuti' ('Savršeni stranci') iz 2015. godine, koji pokreće bitna pitanja - koje to uloge igramo u životu, da li dovoljno poznajemo sebe i ljude oko nas? Postoji citat, po kojem imamo tri života – privatni, javni i tajni, ova predstava ispituje granice između tih života“, pojasnio je Lučić za Radio Trebinje.

Autorsku muziku i dizajn zvuka potpisuje Vuk Milivojević, poznati di-džej, Radivoj Milić i Miloš Lučić su zaduženi za scenografiju, kostime je birao cijeli ansambl, a dizajn plakata i fotografija povjerena je Jovanu Vidakoviću.

Premijera komada, kojim će se Grad Trebinje predstaviti na ovogodišnjem "Festivalu festivala" zakazana je za 20 časova i 30 minuta.


Kategorija: Kultura

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: