Promocija knjige 'I nebesa su kamenu na kolena pala' | Herceg Televizija Trebinje

Magazin - Kultura

Promocija knjige 'I nebesa su kamenu na kolena pala'

Izvor: Herceg RTV | Datum:02.08.2023.

Na platou Muzeja Hercegovine, u petak, 4. avgusta, biće promovisana knjiga ,,I nebesa su kamenu na kolena pala" autora Vukašina Lugonje.

Na promociji govore episkop diseldorfski i njemački g. Grigorije, prof. dr Veljko Brborić, pjesnik Goran Lučić i Vukašin Lugonja, autor.

,,I nebesa su kamenu na kolena pala" je posljednja knjiga dr Vukašina Lugonje, prim. spec. anesteziologije i reanimatologije.

Kako je prof. dr Veljko Brborić napisao u svojoj recenziji, ova knjiga predstavlja kontinuitet prethodnim Lugonjinim djelima - ,,Dveri duše", ,,U dobru smo dobro posrnuli", ,,Može li se od sebe ozdraviti". Ova knjiga, kako kaže Brborić, podijeljena je na nekoliko cjelina od kojih svaka ima jasan podnaslov koji je poučan i koji govori o Lugonjinim moralnim načelima i pogledima na život.

Knjiga predstavlja zbirku meditativno-duhovne poezije, dok se na kraju nalaze tekstovi Gojka Đoga, Ljubivoja Ršumović, prof. dr Jovana Strikovića i prof. Slavka Aleksića.

Početak je u 19.00 časova.


Kategorija: Kultura

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: