Trebinjci na Sajmu turizma u Beogradu | Herceg Televizija Trebinje

Magazin - Kultura

Trebinjci na Sajmu turizma u Beogradu

Izvor: Radio Trebinje | Foto: Radio Trebinje | Datum:22.02.2017.

Turistička organizacija Grada Trebinja predstaviće se i ove godine na prestižnom Sajmu turizma, koji počinje sutra u  Beogradu.

Prema riječima Marka Radića, direktora ove ustanove, turistička ponuda Trebinja biće promovisana na veoma prometnom mjestu u Hali 4 Beogradskog sajma.

“Na sajmu ćemo predstaviti sve ono čime naš grad raspolaže, a to su hoteli, moteli, autentična hrana, vina, eterična ulja, sokovi, med i još mnogo toga. Nadam se da će posjećenost našeg štanda biti najveća do sada. Očekujem da će se sa našom turističkom ponudom za četiri dana trajanja sajma, upoznati preko 70.000 posjetilaca“, istakao je Radić.

Beogradski sajam turizma trajaće do 26. februara, a okupiće 1.100 izlagača iz 56 zemalja. Prvi put turističku ponudu na sajmu čiji je slogan „Uživajte na vreme“, predstaviće Rusija i Kina, a zemlja partner ovogodišnjeg sajma je Crna Gora.


Kategorija: Kultura

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: