Program prevencije vršnjačkog nasilja u formi interaktivne pozorišne predstave "Naka Super Baka" sa Nadom Blam | Herceg Televizija Trebinje

Magazin - Kultura

Program prevencije vršnjačkog nasilja u formi interaktivne pozorišne predstave "Naka Super Baka" sa Nadom Blam

Izvor: Herceg TV | Datum:20.03.2024.

Sutra u Domu mladih se održava program edukacije djece predškolskog uzrasta i učenika nižih razreda osnovnih škola namenjen podsticanju empatije i prevenciji vršnjačkog nasilja pod nazivom „Naka Superbaka”. 

Format dramskih edukativnih radionica u našem dosadašnjem radu sa djecom pokazao se kao veoma efikasan i kreativan način da dopremo do srži problema o kojima govorimo. 

Najnoviji format jeste upravo naša dramska igrarija za predškolce i školarce tokom koje se Naka Superbaka susreće sa djecom i kroz komunikaciju i navođenje živopisnih, humoristički ilustrovanih primjera sa njima kroz dramske situacije iznalazi najbolje načine za rješavanje „problema” sa kojima se djeca susreću. 

Lik Nake Superbake tumači glumica Nada Blam, prvakinja Narodnog pozorišta u Beogradu, koja je djeci prepoznatljiva po tome što svoj glas pozajmljuje najomiljenijim junacima crtanih filmova.

Na ovaj način će svi dobro provjereni recepti Nake Superbake za uspješno rješavanje velikih problema malih ljudi kroz igru i smijeh biti predočeni djeci. 

 

Termini održavanja u Trebinju su 21.3.

  • 9 h i 30 minuta u Domu mladih
  • 10 h i 30 min u Domu mladih
  • 11 h i 30 minuta u Domu mladih
  • 12 h i 50 minuta u O.Š " Sveti Vasilije Ostroški"

 


Kategorija: Kultura

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: