Na Tjentištu završen četvrti "Nektar" OK fest | Herceg Televizija Trebinje

Magazin - Kultura

Na Tjentištu završen četvrti "Nektar" OK fest

Izvor: Srna | Foto: Srna | Datum:03.07.2017.

Nastupima Damira Urbana, te bendova "Let tri" i "Dubioza kolektiv" na Tjentištu je završen četvrti "Nektar" OK fest.

OK fest - Foto: SRNA

Ni jaka kiša sinoć nije mogla da pokvari sjajnu atmosferu na ovom festivalu, koji iz godine u godinu ima sve više poklonika.

Muzičar Damir Urban žali što nije mogao da dođe nekoliko dana ranije da uživa u prelijepom prirodnim ambijentu.

"Raspoloženje publike, mjesto na kojem sviramo, sve je daleko iznad svih mojih očekivanja. Žao mi je što nismo mogli biti duže vremena, ali zato iduće godine znam da ćemo doći makar turistički", rekao je Urban.

Nastup riječke grupe "Let tri" uz veliki pljusak, koji publika kao da nije ni primjećivala, djelovao je nestvarno.

"Volio bih da kiša nije baš ovoliko potopila, ali je donijela neku čar i novu dimenziju nastupu. Lijep festival, publika je sjajna, vesela", rekao je pjevač grupe "Let tri" Zoran Prodanović.

Jednako energičan bio je i nastup "Dubioze kolektiv", koji je, kao i nastup Damira Urbana, završen ulaskom muzičara u publiku, horskim pjevanjem i zagrljajima.

Festival je dnevno posjećivalo po desetak hiljada mladih iz svih krajeva nekadašnje Jugoslavije, ali i drugih zemalja Evrope i svijeta, a u OK kampu je boravilo oko 3.000 kampera.

Direktor OK festa Dubravko Suvara istakao je da je najveći efekat festivala afirmacija Nacionalnog parka "Sutjeska", te da je kompletna turistička privreda opštine Foča bila uključena.

"Svako domaćinstvo je moglo da ima interes od ovog festivala, s obzirom na to da se tražio krevet više i da nam je bilo potrebno 6.000 smještajnih jedinica. Čak je jedan dio posjetilaca bio smješten na teritoriji opštine Goražde", rekao je Suvara.

On je izrazio uvjerenje da će OK fest nastaviti da raste, ulaganjima u infrastrukturu i obogaćivanjem programskih sadržaja, te uvrštavanjem u repertoar i svjetski poznatih imena.


Kategorija: Kultura

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: