Najprodavanije pripovjetke Ive Andrića | Herceg Televizija Trebinje

Magazin - Kultura

Najprodavanije pripovjetke Ive Andrića

Izvor: SRNA | Foto: RTRS | Datum:28.12.2017.

Pripovjetke Ive Andrića, kada je riječ o izdanjima Zavoda za udžbenike i nastavna sredstva Istočno Novo Sarajevo, najprodavanije su u Republici Srpskoj u ovoj godini.

Ivo Andrić - Foto: RTRS

Na prvom mjestu je "Izbor pripovjedaka" Ive Andrića, na drugom "Vojnik ničije vojske" Ilije Gajice, a slijede "Pesme za decu i o deci" Jovana Jovanovića Zmaja, "Hajduk Stanko" Janka Veselinovića i "Učimo engleski - ilustrovani rječnik", saopšteno je iz Zavoda.

Najtraženija knjiga drugih izdavača u knjižarama "avoda za udžbenike i nastavna sredstva bila je "Lepota" Jane Dačović, u izdanju Lagune.

I na drugom i trećem mjestu su izdanja Lagune - "Čovek po imenu Uve" Fredrika Bakmana i "E baš vam hvala" Marka Vidojkovića, a slijede "Uništi Dnevnik" Keri Smit /Vulkan/ i "Poreklo" Dena Brauna /Solaris/.

Zavod za udžbenike i nastavna sredstva, na osnovu informacija dobijenih iz pet poslovnih centara i 18 knjižara, objavio je top listu najprodavanijih knjiga u Republici Srpskoj.


Kategorija: Kultura

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: