Konkurs za upis djece u program predškolskog vaspitanja za buduće prvačiće | Herceg Televizija Trebinje

Magazin - Kultura

Konkurs za upis djece u program predškolskog vaspitanja za buduće prvačiće

Datum:03.02.2015.
Roditelji koji su zainteresovani da njihova djeca pohađaju program predškolskog vaspitanja i obrazovanja, dužni su da do 11. februara prijave djecu u prostorijama „Dječijeg vrtića“ Gacko.vrtic

Program pripreme za školu će se realizovati u periodu od 01. marta do 01. juna, u organizaciji „Dječijeg vrtića“ Gacko, a provodiće ga  isključivo stručni vaspitači.

Uz obrazac Prijave koju će roditelji popuniti u vrtiću roditelj je dužan dostaviti:

  • izvod iz matične knjige rođenih djeteta sa JMBG;

  • broj lične karte jednog od roditelja;

  • kontakt telefon.

Prijave na konkurs se primaju u „Dječijem vrtiću“ Gacko svakim radnim danom od 7:00 do 15:00 časova u toku trajanja konkursa.

Ministarstvo prosvjete i kulture Republike Srpske će učestvovati u finansiranju troškova boravka u vrtiću za djecu koja u navedenom roku budu prijavljena u skladu sa Planom koji utvrđuje Vlada Republike Srpske.

Konkurs je otvoren do 11. februara 2015. godine, a sve ostale informacije možete dobiti na telefon 059/464-750 ili u prostorijama vrtića.


Kategorija: Kultura

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: