Jović danas u Trebinju | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Hercegovina

Jović danas u Trebinju

Izvor: SRNA | Datum:09.06.2015.

Zamjenik ministra za ljudska prava i izbjeglice BiH Predrag Jović posjetiće danas Trebinje, gdje će sa gradonačelnikom Slavkom Vučurevićem razgovarati o aktuelnoj problematici i aktivnostima koje se provode sa ciljem rješavanja problema raseljenih lica i povratnika.

Jović danas u TrebinjuSastanak je zakazan za 11.00 časova u kabinetu gradonačelnika, a izjave za medije planirane su u 11.45 časova.

Nakon sastanka sa gradonačelnikom, Jović će prisustvovati dodjeli ključeva novoizgrađene stambene jedinice za romsku porodicu iz Trebinja, čime će u Trebinju biti završen projekat Ministarstva za ljudska prava i izbjeglice BiH "Stambeno zbrinjavanja Roma".

Jović će sutra posjetiti Srpsku pravoslavnu crkvenu opštinu mostarsku, gđe će sa parohom mostarskim Radivojem Kruljem i predstavnicima srpskih povratnika u Mostar razgovarati o aktuelnoj povratničkoj situaciji.

Sastanak je zakazan za 11.00 časova u Vladičanskom dvoru u Mostaru, a nakon sastanka, Jović će sa parohom Kruljem obići radove na obnovi Saborne crkve u Mostaru, gdje su u 12.00 časova planirane izjave za medije, saopšteno je kabineta zamjenika ministra za ljudska prava i izbjeglice BiH.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: