Sjednica Skupštine opštine Nevesinje u četvrtak | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Hercegovina

Sjednica Skupštine opštine Nevesinje u četvrtak

Izvor: Radio Nevesinje | Datum:20.03.2018.

Na narednoj sjednici Skupštine opštine Nevesinje koja je zakazana za četvrtak, 22. marta, odbornici će analizirati stanje u oblasti komunalnih djelatnosti.

Izvještaje će podnijeti vršioci dužnosti javnih preduzeća „Komus“ i „Vodovod“ Miroslav Jonlija i Slaviša Soknić. Pred odbornicima će se naći i informacija o stanju u oblasti poljoprivrede sa Programom razvoja za 2018. godinu. Biće razmatran i rad savjeta mjesnih zajenica.

Na dnevnom redu sjednice je Prijedlog odluke o raspisivanju Javnog oglasa za davanje u zakup poljoprivrednog zemljišta u svojini Republike Srpske na području opštine Nevesinje, te informacija o realizaciji Strategije razvija oštine za prošlu godinu.

Na narednoj sjednici Opštinskog parlamenta odbornici bi trebalo da utvrde visine nakanada za rentu, uređenje i zakup građevinskog zemljišta za 2018. godinu. Skupština bi trebalo da donese i rješenja o imenovanju članova upravnih odbora Centra za socijalni rad, Doma zdravlja, Dječijeg vrtića i Centra za informisanje i kulturu.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: