Radoslav Brčić isključen iz SNSD-a | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Hercegovina

Radoslav Brčić isključen iz SNSD-a

Izvor: RTRS | Datum:27.03.2018.

Radoslav Brčić isključen je iz SNSD-a zbog nanošenja štete ugledu stranke, čije je ponašanje i djelovanje usmjereno protiv stranačkih organa. Ovo je jednoglasno odlučio Opštinski odbor SNSD-a Bileća na četvrtoj sjednici ove stranke.

Načelnik opštine Bileća i Klub odbornika SNSD-a je Opštinskom odboru ove stranke podnio inicijativu da se Radoslav Brčić isključi iz stranke zbog nanošenja štete ugledu stranke, čije je ponašanje i djelovanje usmjereno protiv stranačkih organa, kršeći Status SNSD-a, programska načela i ciljeve Saveza.

U odluci se dalje navodi da se Brčić isključuje zbog nepoštovanja odluka Kluba odbornika SNSD-a, Komisije za izbor i imenovanje SO Bileća, grubog vrijeđanja načelnika i rukovodioca organa SNSD-a.

- Nazivajući ih prevarantima, alkoholičarima napustivši skupštinsku većinu i glasajući na posljednjoj sjednici SO Bileća na strani opozicije, tražeći lični interes, a zapostavljajući interes stranke i građana opštine Bileća, navedeno je između ostalog u obrazloženju Odluke opštinskog odbora SNSD-a Bileća o isključenju Brčića iz ove stranke.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: