Vukanović poslanicima SNSD-a: Zašto ste lagali da neće biti poskupljenja struje | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Hercegovina

Vukanović poslanicima SNSD-a: Zašto ste lagali da neće biti poskupljenja struje

Izvor: Radio Trebinje | Foto: Radio Trebinje | Datum:12.06.2015.

vukan11Za pravdu i red – Lista Nebojše Vukanovića se oglasila saopštenjem za javnost, u kojem se kaže:

Kao što smo to prvi najavili još krajem prošle godine, u Republici Srpskoj je došlo do povećanja cijene električne energije za skoro 10%, a građanima su veoma brzo nakon završetka izbora došli na naplatu računi energetskih poslanika. Regulatorna komisija za energetiku Republike Srpske nije mogla da nađe nijedan opravdan razlog za poskupljenje struje, a odluku su donijeli pod velikim pritiskom vlasti kako bi građani na kraju platili visoku cijenu bahatog ponašanja vladajuće stranke, organizovanog kriminala i sistematske pljačke javnih preduzeća i resursa. Umjesto da vlast kaže ko je odgovaran zbog sklapanja štetnih i nezakonitih Ugovora kojim je izvučeno na desetina miliona maraka iz elektroenergetskih preduzeća u privatne džepove, zašto Rudnik i termoelektrana Gacko imaju 92 300 000 neplaćenih obaveza, zbog čega Elektroprivreda RS duguje Hidroelektranama na Trebišnjici 70 000 000 maraka, i kako Elektrokrajina duguje dobavljačina nevjerovatnih 225 000 000 KM, čelnici SNSD su odlučili da dodatno opterete svakog stanovnika Republike Srpske da plati cijenu njihovog kriminala.

Luka Petrović, Ilija Tamindžija, Srđan Milović, kao i svi ostali energetski poslanici SNSD-a koji su izabrani u Narodnu skupštinu Republike Srpske zahvaljujući upošljavanju na stotine partijskih aktivista i velikim zloupotrebama javnih preduzeća, umjesto što se skrivaju od naroda po tamnim podrumima trebali bi sada da izađu pred građane i javno kažu zašto su nas uporno lagali da neće biti poskupljenja struje, i objasne ko je sve odgovoran za pljačku i dugovanja koja se mjere stotinama miliona maraka.

Poskupljenje struje samo je početak loših mjera odlazeće vlasti, a građani će tek da osjete kakvu su grešku napravili kada su u oktobru nasjeli na bezbroj puta ponovljene laži, prevare i sitne poklone kriminalaca kojima su dali svoje povjerenje. Republika Srpska je postala taoc organizovane kriminalne grupe koja sistematski pljačka i uništava sve pred sobom, i zato građani treba da se probude i suprostave nasilju, pljački i ugnjetavanju. Tek kada se pohapse i procesuiraju moćnici koji su zadužili i poharali Republiku Srpsku, kada se oduzme njihova imovina kako bi se sanirala milionska dugovanja u svim javnim preduzećima i ustanovama, pojaviće se svjetlo na kraju dugog tunela.


Nebojša Vukanović, predsjednik


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: