Trebinje: Skupština sutra o izgradnji istočne obilaznice i prostorno-planskim dokumentima | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Hercegovina

Trebinje: Skupština sutra o izgradnji istočne obilaznice i prostorno-planskim dokumentima

Izvor: Radio Trebinje | Datum:29.03.2018.

 Skupština grada Trebinja sutra bi na 14. redovnoj sjednici trebalo da donese odluku o davanju saglasnosti JP „Putevi RS“ za izgradnju dijela Istočne obilaznice sa kružnim tokom.

Na dnevnom redu je i niz prijedloga odluka u vezi sa izmjenama i dopunama dijelova regulacionih planova „Istočna obilaznica“, „Južni gradski izlaz“- Lušac i Rastoci sjever,  „Zasad polje“, „Stari grad“ i „Bregovi 2“, te plana parcelacije „Todorići 3“.

Odbornici bi trebalo do donesu i izmijenjenu odluku o radnom vremenu trgovinskih, zanatskih, uslužnih i drugih objekata, kao i odluku o visini zakupnine za poslovni prostor koji koriste osobe zaposlene po programu podrške samozapošljavanju.

Biće razmatrani i prijedlozi izmjena i dopuna odluka o komunalnim taksama i komunalnim djelatnostima.

Na dnevnom redu zasjedanja su i informacije o položaju i materijalnom statusu penzionera na području Trebinja, radu udruženja penzionera, kao i radu udruženja građana – nevladinih organizacija koje se finansiraju iz gradskog budžeta.

Pred odbornicima su i informacije o realizaciji Programa razvoja sporta grada Trebinja za 2017. godinu, te stanju bezjbednosti na području Trebinja za drugu polovinu prošle godine.

 
Početak zasjedanja je u 10 časova. 


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: