Imenovan novi direktor Centra za socijalni rad Trebinje | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Hercegovina

Imenovan novi direktor Centra za socijalni rad Trebinje

Izvor: Radio Trebinje | Datum:02.04.2018.

Aleksandar Koprivica imenovan je za v.d. direktora Centra za socijalni rad, umjesto Borislava Grubača koji je ranije preuzeo dužnost direktora Bolnice Trebinje, odlučeno je u nastavku 14. sjednice Skupštine grada.

Koprivica je do sada obavljao dužnost sekratara Gradske organizacije Crvenog krsta Trebinje, gdje je bio i dugogodišnji volonter.

Skupština je nakon jednočasovne pauze donijela i odluku o davanju saglasnosti JP „Putevi RS“ za izgradnju dijela Istočne obilaznice sa kružnim tokom na zemljištu u vlasništvu Grada Trebinja.

Kako je obrazloženo, davanje saglasnosti investitoru, kao dokaz o riješenim imovinsko-pravnim odnosima, preduslov je za izdavanje građevinske dozvole od resornog ministarstva.

Izdvojena sredstva iz budžeta grada namijenjena razvoju sporta u prošloj godini iznosila su 735.000 KM, što je 2,55% ukupnog budžeta, navedeno je u informaciji o realizaciji Programa razvoja sporta grada Trebinja u 2017. godinu, koju su usvojili odbornici.

Iako je taj iznos za 200.000 KM veći nego godinu prije – budžetska sredstva nisu dovoljna da bi značajnije unaprijedile sportske aktivnost i riješili probleme finansiranja 47 sportskih kolektiva registrovanih u Trebinju, tim prije, kako je navedeno u informaciji, što je učešće sponzora iz privrede u finansiranju sporta i dalje na minimalnom nivou.

Usvojen je i niz odluka u vezi sa izmjenama i dopunama dijelova regulacionih planova „Istočna obilaznica“, „Južni gradski izlaz“- Lušac i Rastoci sjever, „Zasad polje“, „Stari grad“ i „Bregovi 2“, te plana parcelacije „Todorići 3“.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: