Čović u ponedjeljak u Mostaru sa Vučićem, Vujanovićem i Borisovim | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Hercegovina

Čović u ponedjeljak u Mostaru sa Vučićem, Vujanovićem i Borisovim

Izvor: SRNA | Datum:06.04.2018.

Hrvatski član Predsjedništva BiH Dragan Čović primiće u ponedjeljak, 9. aprila, u Mostaru predsjednika Srbije Aleksandra Vučića, saopšteno je danas iz Predsjedništva BiH.

 

Sastanak je zakazan za 15.15 časova u Čovićevom kabinetu. 

Nakon sastanka sa Vućićem, Čović će u 16.15 časova razgovarati sa predsjednikom Crne Gore Filipom Vujanovićem, a u 17.15 časova sa premijerom Bugarske Bojkom Borisovim. 

U 18.00 časova Čović će prisustvovati svečanom prijemu povodom otvaranja kancelarije Hrvatske privredne komore u Mostaru, u Hrvatskom domu "Herceg Stjepan Kosače". 

U Mostaru će od 10. do 14. aprila biti održan Međunarodni sajam privrede, koji bi trebalo da otvori predsjednik Srbije Aleksandar Vučić, kao predsjednik zemlje partnera ovogodišnjeg mostarskog sajma. 

Uz izlagače iz Srbije, na sajmu će se predstaviti i izlagači iz još dvadesetak zemalja svijeta, od kojih su najzastupljenije Kina, Mađarska i Italija.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: