Opština Nevesinje nastavlja saradnju sa UNDP-om | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Hercegovina

Opština Nevesinje nastavlja saradnju sa UNDP-om

Izvor: Radio Nevesinje | Datum:12.04.2018.

Opština Nevesinje nastaviće saradnju sa Razvojnim programom Ujedinjenih nacija na projektu „Jačanje uloge mjesnih zajednica u BiH“ .

Nakon uspješne realizacije infrastrukturnih poslova u šest nevesinjskih mjesnih zajednica i adaptacije konferencijske sale, opštinska uprava kandidovala je nove projekte za koje se očekuje pozitivan odgovor UNDP-a. U Brataču je planiran završetak vodovoda, u Bijenji rekonstrukcija mjesnog doma, a u Pridvorcima zamjena stolarije u područnoj školi. MZ Drežanj kanidovala je izgradnju pumpne stanice za vodovod, Zovi Do namjerava obnoviti područnu školu, a Luka planira uređenje čatrnje Crnjevac.

Za svaku od šest mjesnih zajednica UNDP bi trebalo da izdvoji po 17.000 KM, a još 30% sredstava finansira opština Nevesinje.

Projekat „Jačanje uloge mjesnih zajednica u BiH“ provodi Razvojni program Ujedinjenih nacija, a finansijska sredstva su obezbijedile vlade Švajcarske i Švedske.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: