Bileća: Borenović isključio Srđana Rogana iz partije | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Hercegovina

Bileća: Borenović isključio Srđana Rogana iz partije

Izvor: Srna | Foto: Hercegovina press | Datum:13.04.2018.

Predsjednik Partije demokratskog progresa /PDP/ Branislav Borenović donio je odluku o isključenju iz članstva u partiji odbornika u Skupštini opštine Bileća Srđana Rogana, saopšteno je iz ove partije.

"Za PDP je neprihvatljivo i nedopustivo da naš odbornik, samoinicijativno, bez podrške Opštinskog odbora, pristupi većini okupljenoj oko SNSD-a", navedeno je u saopštenju.

Borenović je odluku o isključenju Rogana iz partije donio uz jednoglasan prijedlog Opštinskog odbora PDP-a Bileća, a na osnovu Statuta PDP-a.

Rogan je ranije danas izabran za predsjednika Skupštine opštine u Bileći, a za njegovog potpredsjednika Branko Aleksić /Snaga Hercegovine/.

Načelnik opštine Bileća Miljan Aleksić /SNSD/ potvrdio je skupštinsku većinu, nakon što je Rogan prešao iz opozicije i priklonio se vladajućoj većini, koju predvodi SNSD.

Kada se nedavno "poljuljala" skupštinska većina u Bileći, Rogan, koji je đelovao u opoziciji, odlučio je da im se prikloni, uprkos najavama iz vrha stranke, da će biti isključen iz PDP-a ukoliko se odluči na taj korak.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: