OBJEKTIV: Ilija Tamindžija - Realizacijom investicionih i razvojnih projekata oživjela Istočna Hercegovina (VIDEO) | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Hercegovina

OBJEKTIV: Ilija Tamindžija - Realizacijom investicionih i razvojnih projekata oživjela Istočna Hercegovina (VIDEO)

Izvor: Herceg TV | Foto: Herceg TV | Datum:16.04.2018.

Objektiv je dijaloško-politička emisija u produkciji Herceg Televizije koja se bavi političkim aktuelnostima, tematizira i analizira aktuelni trenutak koji interesuje društvenu zajednicu, ali i otvara teme koje su zatvorene.

Gost prvog izdanja “Objektiva” bio je Ilija Tamindžija, poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske i izvršni direktor Hidroelektrana na Trebišnjici za proizvodnju i tehničke poslove.

U razgovoru sa našom novinarkom Natašom Đurić gost Ilija Tamindžija je dao odgovore na pitanja kako protiču sjednice Narodne skupštine Republike Srpske, koji su investicioni i razvojni projekti realizovani u Istočnoj Hercegovini, kao i o aktuelnoj političkoj situaciji u RS i specijalnim i paralelnim vezama Republike Srpske i Republike Srbije, te o predstojećim izborima za srpskog člana predsjedništva i novog predsjednika RS.

Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: