NDP Trebinje: Nikada nijedna gradska administracija, kao ova, nije digla ruke od Leotara | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Hercegovina

NDP Trebinje: Nikada nijedna gradska administracija, kao ova, nije digla ruke od Leotara

Izvor: Herceg RTV | Foto: Herceg RTV | Datum:16.06.2015.

NDP Trebinje: Nikada nijedna gradska administracija, kao ova, nije digla ruke od LeotaraNDP Trebinje danas je izdala saopštenje za javnost koje prenosimo u cjelosti:

- Na 90-tu godišnjicu svog postojanja i rada, Fudbalski klub „Leotar“ se našao tamo gdje se obično klubovi tog renomea nikada ne nađu - na samoj ivici ambisa. Nekada su mnogi znali za „Leotar“, a za Trebinje nisu . . . prisjetiće se stariji Trebinjci.

Umjesto da ova 2015.godina, na sportskom simpozijumu u Trebinju bude posvećena fudbalu, što bi bilo potpuno opravdano, pogled sa „Leotara“ se skreće u drugom pravcu.

Trebaće još puno snage i energije da se Klub sačuva i spasi, jer dobija udarce sa svih strana.

Na jednoj strani PDP, a na drugoj SNSD, svoju prljavu političku borbu prenijeli su i na sportski teren Kluba, što se prije toga nikada nije dešavalo.

Nikada nijedna gradska administracija, kao ova sadašnja, nije na ovakav, grub način, digla ruke od najznačajnijeg sportskog kolektiva u gradu i posvetila se privatnim klubovima, kao što se to danas radi.

A tek kada ruku na Klub dignu oni koji su u životu sve postigli preko tog Kluba, onda je to veliki udarac-iznutra, koji najviše boli.

Izdržaće Fudbalski klub „Leotar“ i to. U Klubu već postoji snaga, koja se pokazala u prethodnoj godini, a ta snaga će rasti.

Zato puna podrška LEU da istraje . . .

I ponovo se uspravi - stoji u saopštenju iz NDP Trebinje.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: